Yhteystietojen rekisteröiminen

CRST:n tavoitteena on osallistua uusien lääkkeiden ja muiden hoitomuotojen kehittämiseen, ihmisten terveyden edistämiseksi. Ilman lääketutkimuksia ei potilaiden käyttöön saada uusia tehokkaita lääkkeitä, ja ilman vapaaehtoisia osallistujia ei lääketutkimuksia voida toteuttaa.

Tutkimuksissa tutkittavat ovat tavallisesti tutkimuskeskuksessa 1-3 jaksoa, jotka kukin kestävät tavallisesti esim. 24-36 tuntia. Jaksojen aikana tutkittavat saavat tutkittavaa lääkettä ja tutkittavista kerätään esimerkiksi veri- ja virtsanäytteitä, sydämen sähköistä toimintaa seurataan, mitataan verenpainetta, sydämen sykettä, kehon lämpötilaa sekä tehdään lääkärintarkastuksia.

Muuten tutkittavat voivat esim. opiskella, tehdä töitä kannettavalla tai katsoa TV:tä. Terveille vapaehtoisille maksetaan korvaus, joka riippuu tutkimuksen kestosta ja lisäksi matkat sekä mahdolliset ansionmenetykset voidaan korvata.

Tälle sivulle rekisteröimiä tietojasi käytetään ainoastaan uusista tutkimuksista tiedottamiseen eikä sido sinua mihinkään.

Tietosuojailmoitus