Haluatko osallistua lääketutkimukseen?

Aloitamme syksyn kuluessa Turussa ja Helsingissä useita uusia tutkimuksia, joihin haemme vapaaehtoisia osallistujia. Rekisteröidy niin saat ajankohtaista tietoa tulevista tutkimuksista ja voit halutessasi ilmoittautua vapaaehtoiseksi.

Ilmoittautumisesi jälkeen otamme sinuun yhteyttä ja kerromme tarkemmin tutkimuksesta. Tavallisesti tutkimukseen kuuluu lyhyehkö alkutarkastus, 1-3 tutkimusjaksoa , sekä tutkimuksen päättävä lopputarkastus. Terveille vapaaehtoisille maksetaan tutkimuskohtainen korvaus, ja tutkimuksen keston mukainen päiväraha tai korvataan mahdollinen ansionmenetys. Lisäksi korvataan matkakulut. Tutkimuspäivinä osallistujille tarjotaan ateriat tutkimuskeskuksessa.

Tutkimusjaksojen aikana osallistujat saavat tutkittavaa lääkevalmistetta tai mahdollisesti käytettävää vertailuvalmistetta ja jäävät tutkimuskeskukseen seurantaan ennalta määritellyksi ajaksi (tutkimuksesta riippuen 12-48 tuntia). Seurannan aikana osallistujien vointia seurataan tarkasti ja heistä kerätään esimerkiksi veri- ja virtsanäytteitä, mitataan verenpainetta ja kehon lämpötilaa, sekä seurataan sydämen sykettä ja sähköistä toimintaa.

Tutkimuskeskuksessa oloaikana osallistujat voivat esim. opiskella, työskennellä omalla kannettavalla tietokoneella, tai katsoa TV:tä.

Tälle sivulle rekisteröimiä tietojasi käytetään ainoastaan uusista tutkimuksista tiedottamiseen eikä sido sinua mihinkään.

Kaikki lääkkeet pitää tutkia ennen kuin ne voivat saada myyntiluvan ja päästä markkinoille. Kliinisten lääketutkimusten myötä käyttöön saadaan yhä parempia, turvallisempia ja tehokkaampia lääkkeitä. Tutkimushenkilönä voit osallistua tulevaisuuden lääkehoitojen kehittämiseen!

Vastaa alla oleviin kysymyksiin ja paina "Lähetä"-panikettaKäynnissä olevia tutkimuksia