Tule meille töihin

Tarjoamme mielenkiintoisia työmahdollisuuksia kliinisten lääketutkimusten parissa.

Alta löydät lisätietoja tämänhetkisistä avoimista työpaikoista. Voit myös jättää meille avoimen hakemuksen, mikäli sopivaa paikkaa ei ole tarjolla.

Tarvitsemme myös osa-aikaisia työntekijöitä esim. projektiluonteisiin tehtäviin.

clinical research services turku Tuntityöntekijöitä
iltatiimiin
Lähetä hakemus
Teemme tutkimuksia Turun ja Helsingin toimipisteissämme

Haemme tuntityöntekijöitä iltatiimiimme

Haluatko tehdä mielenkiintoista työtä kliinisen lääketutkimuksen parissa?

Etsimme sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia ja alalle opiskelevia tuntitöihin CRST:lle, esim. lääketieteen opiskelijoita ja sairaanhoitaja- tai terveydenhoitajaopiskelijoita.

Tuntityöntekijänä voit itse määrittää, milloin haluat työskennellä. Työtä voit tehdä oman elämätilanteesi mukaan. Työ sopii myös esim. lisäansioksi tai osa-aikatyöksi opintojen oheen.

CRST:llä on toimipiste Turussa ja Helsingissä. Tarjolla on pääsääntöisesti ilta- tai yötyötä. Toimistomme ohjaava tiimi on tukenasi ja koulutamme työntekijöitämme säännöllisesti. Pääset meillä kehittämään kliinisiä taitoja, sillä työnkuvaan kuuluu mm. tutkittavien voinnin seuranta, näytteiden käsittelyä sekä mittausten ottamista.

Syksyllä 2020 alkaa useita uusia lääketutkimuksia, joihin tarvitaan iltatiimiläisiä. Mikäli kiinnostuit, laita lyhyt esittely itsestäsi ja mahdollisuuksistasi tehdä tuntitöitä osoitteeseen: iltatiimi@crst.fi. Voimme tarvittaessa sopia tutustumiskäynnin CRST:lle.


clinical research services turku Tutkimushoitajia Lähetä hakemus
Teemme tutkimuksia Turun ja Helsingin toimipisteissämme

Etsimme tutkimushoitajia kliinisten lääketutkimusten toteuttamiseen toimipisteisiimme Turussa ja Helsingissä.

CRST Oy (Clinical Research Services Turku – CRST Oy) on Turussa ja Helsingissä toimiva varhaisen vaiheen kliinisiä lääketutkimuksia toteuttava yritys. CRST Oy on toiminut alalla pitkään ja on etabloitunut toimija. Tutkimushoitajana pääset toteuttamaan kliinisiä tutkimuksia uusilla ja jo markkinoilla olevilla lääkkeillä, elintarvikkeilla ja lääkinnällisillä laitteilla.

Tutkimushoitajana pääset toteuttamaan kliinisiä tutkimuksia uusilla ja jo markkinoilla olevilla lääkkeillä, elintarvikkeilla ja lääkinnällisillä laitteilla. Työskentelet osana kokenutta tiimiä, joka koostuu tutkijalääkäreistä, tutkimushoitajista, psykologeista ja muista tutkimusten toteuttamisessa tarvittavista ammattilaisista.

Monipuolinen työnkuva sisältää tutkittavien rekrytointia, tutkimuskäyntien organisointia, tutkimusnäytteidenottoa ja -käsittelyä, tutkimuslääkkeiden annostelua, tutkittavien voinnin seurantaa ja tutkimustulosten dokumentointia. Työhön on hyvä perehdytys, joten aikaisempi kokemus ei ole välttämätön.

Odotamme

Sairaan- tai terveydenhoitajan tutkintoa

Oma-aloitteellista ja itsenäistä työskentelyä

Kiinnostusta kliiniseen lääketutkimukseen

Kokemus tutkimustyöstä ja GCP- koulutus katsotaan eduksi

Tarjoamme

Mielenkiintoisen ja monipuolisen työn

Hyvän perehdytyksen kliiniseen lääketutkimukseen

Kannustavan työyhteisön

Vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n voi lähettää 15.4.2021 mennessä osoitteeseen Itäinen Pitkäkatu 4b, 20520 Turku tai sähköpostilla rekry@crst.fi.

Lisätietoja antaa Ville Ranta-Panula (ville.ranta-panula@crst.fi, 040 7091840) arkisin 10-12.


Avoin hakemus

Voit lähettää avoimen hakemuksen rekry@crst.fi.