Tule meille töihin

Tarjoamme mielenkiintoisia työmahdollisuuksia kliinisten lääketutkimusten parissa.

Alta löydät lisätietoja tämänhetkisistä avoimista työpaikoista. Voit myös jättää meille avoimen hakemuksen, mikäli sopivaa paikkaa ei ole tarjolla.

Tarvitsemme myös osa-aikaisia työntekijöitä esim. projektiluonteisiin tehtäviin.

clinical research services turku Tuntityöntekijöitä
iltatiimiin
Lähetä hakemus
Teemme tutkimuksia Turun ja Helsingin toimipisteissämme

Haemme tuntityöntekijöitä iltatiimiimme

Haluatko tehdä mielenkiintoista työtä kliinisen lääketutkimuksen parissa?

Etsimme sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia ja alalle opiskelevia tuntitöihin CRST:lle, esim. lääketieteen opiskelijoita ja sairaanhoitaja- tai terveydenhoitajaopiskelijoita.

Tuntityöntekijänä voit itse määrittää, milloin haluat työskennellä. Työtä voit tehdä oman elämätilanteesi mukaan. Työ sopii myös esim. lisäansioksi tai osa-aikatyöksi opintojen oheen.

CRST:llä on toimipiste Turussa ja Helsingissä. Tarjolla on pääsääntöisesti ilta- tai yötyötä. Toimistomme ohjaava tiimi on tukenasi ja koulutamme työntekijöitämme säännöllisesti. Pääset meillä kehittämään kliinisiä taitoja, sillä työnkuvaan kuuluu mm. tutkittavien voinnin seuranta, näytteiden käsittelyä sekä mittausten ottamista.

Syksyllä 2020 alkaa useita uusia lääketutkimuksia, joihin tarvitaan iltatiimiläisiä. Mikäli kiinnostuit, laita lyhyt esittely itsestäsi ja mahdollisuuksistasi tehdä tuntitöitä osoitteeseen: iltatiimi@crst.fi. Voimme tarvittaessa sopia tutustumiskäynnin CRST:lle.


Avoin hakemus

Voit lähettää avoimen hakemuksen rekry@crst.fi.