Altzheimer
  •  (02) 420 64716 tai 040-8244802 arkisin klo 12-15
  •  muistitutkimukset@crst.fi

ALZHEIMER-LÄÄKETUTKIMUKSIIN

Haemme alkaviin muistilääketutkimuksiimme osallistujiksi 45-90 –vuotiaita miehiä ja naisia, joilla on lääkärin toteama, alkava tai lievässä vaiheessa oleva Alzheimerin tauti tai siihen viittavia muistitoimintojen häiriöitä. Muistilääketutkimuksissa on tavoitteena löytää uusia keinoja Alzheimerin taudin etenemisen ehkäisyyn tai sairauteen liittyvien oireiden hoitoon.

Yleensä tutkimukset ovat kestoltaan 1-2 vuotta, jonka aikana osallistuja saa jatkaa hänelle määrätyn muistisairauden lääkehoidon käyttöä. Eräät muut sairaudet ja niiden hoidossa käytettävät lääkkeet saattavat estää osallistumisen. Tutkimuksiin osallistuvalla henkilöllä tulee olla tutkimuskäynneillään mukana tukihenkilö.

Alla olevan lomakkeen kautta voitte ilmoittaa kiinnostuksestanne osallistua muistilääketutkimukseen. Otamme teihin yhteyttä, kun soveltuvaan tutkimukseen avautuu paikka. Tarkemmat tutkimuskohtaiset tiedot ja tutkittavien valintaperusteet selvitetään aina tässä yhteydessä tutkimuksesta kiinnostuneelle. Ilmoittautuminen ei ole sitova eikä velvoita teitä mihinkään.

Jättäkää yhteystietonne alla olevalla lomakkeella, niin tutkimushoitajamme ottaa teihin yhteyttä kun soveltuvaan tutkimukseen avautuu paikka.

Täyttäkää kaavake ja painakaa "Jatka"-painiketta


Yhteystiedot

Tämä sivusto ei käytä evästeitä, eikä tallenna käyttäjätietoja palvelimelle. Esitietolomakkeen tiedot käsitellään selaimessa, eikä niitä tallenneta palvelimelle. Jos täytätte esitietolomakkeen tiedot ja voisitte niiden puolesta olla sopiva osallistumaan tutkimukseen, pyydämme Teitä antamaan myös yhteystietonne, jos haluatte, että Teihin otetaan yhteyttä tutkimuksen merkeissä. Yhteystietonne lähetetään tutkimuskeskukseen sähköpostitse, eikä niitä tallenneta palvelimelle.