PRV-101
  •  (02) 420 64716 arkisin klo 12-15
  •  tutkimus622@crst.fi

HAEMME TERVEITÄ MIEHIÄ JA NAISIA OSALLISTUJIKSI UUDEN DIABETESROKOTTEEN TUTKIMUKSEEN

Tutkimuksen tarkoitus

Tutkimuksessa arvioidaan PRV-101-nimisen, tutkimusvaiheessa olevan virusrokotteen turvallisuutta, siedettävyyttä ja kykyä käynnistää elimistössä puolustus- eli immuunivaste. Rokotetta kehitetään ehkäisemään enteroviruksiin kuuluvan coxsackievirus B:n (CVB) tarttumista ja virusinfektioon liittyviä seuraamuksia, mahdollista myöhempää sairastumista tyypin 1 diabetekseen tai keliakiaan.

Tutkimukseen osallistuminen ja tutkimuksesta maksettava korvaus

Tutkimus sisältää alkutarkastuksen, kolme rokotteen annostelua ja seurantavaiheen. Osallistuminen sisältää kaikkiaan 9 käyntiä tutkimuskeskuksessa enintään 38 viikon aikana.

Saatat soveltua osallistujaksi tähän tutkimukseen, jos

  • olet 18-45 -vuotias,
  • olet perusterve, eikä sinulla ole säännöllistä lääkitystä käytössä (ehkäisyvalmisteet sallitaan),
  • painosi on 50-100 kg ja painoindeksisi (BMI) on 19-30 kg/m2,
  • et ole saanut muita rokotuksia viimeisten neljän viikon aikana.

Osallistujien soveltuvuus varmistetaan seulontakäynnillä tutkimuksen alussa. Tutkimukseen osallistumisesta ei ole odotettavissa terveyshyötyä itselle, mutta osallistumalla voit mahdollisesti olla mukana edistämässä diabetesta ja/tai keliakiaa ehkäisevän rokotteen kehittämistä. Osallistumisesta maksetaan veronalainen korvaus (ns. haittakorvaus 340 € ja työttömyyspäivärahan peruspäivärahan mukainen korvaus enintään 9 osallistumispäivältä, 9 x 32,80 € = 295,20 €, ellei ansionmenetystä korvata). Lisäksi korvataan matkat julkisilla kulkuneuvoilla.

Tutkimuksen toimeksiantaja on yhdysvaltalainen lääkekehitysyritys Provention Bio, Inc. Tutkimuksen toteuttaa Suomessa CRST Oy, Itäinen Pitkäkatu 4B, 20520 Turku. Tutkimuksesta vastaava henkilö on LKT, professori emeritus Mika Scheinin.

Tutkimukseen ilmoittautuminen ja lisätietoja

Jos olet kiinnostunut osallistumisesta tutkimukseen, ole hyvä ja täytä alla oleva esitietokysely ja jätä yhteystietosi.

Otamme sinuun pian yhteyttä ja saat lisätietoa tutkimuksesta.
Voit ottaa meihin yhteyttä myös sähköpostilla tai puhelimitse:
Sähköposti: tutkimus622@crst.fi
Puhelin arkisin (klo 12-15): 02 42064716
Yhteydenotto on luottamuksellinen eikä sido mihinkään.


Esitietokysely


Vastaa alla oleviin kysymyksiin ja paina "Jatka"-painiketta.

Mikäli olet näiden kysymysten perusteella mahdollisesti soveltuva osallistujaksi tähän lääketutkimukseen, voit halutessasi jättää yhteystietosi ja otamme Sinuun yhteyttä.

Vastauksiasi ei tallenneta mihinkään.


Yhteystiedot
Tämä sivusto ei käytä evästeitä, eikä tallenna käyttäjätietoja palvelimelle. Esitietolomakkeen tiedot käsitellään selaimessa, eikä niitä tallenneta palvelimelle. Jos täytätte esitietolomakkeen tiedot ja voisitte niiden puolesta olla sopiva osallistumaan tutkimukseen, pyydämme Teitä antamaan myös yhteystietonne, jos haluatte, että Teihin otetaan yhteyttä tutkimuksen merkeissä. Yhteystietonne lähetetään tutkimuskeskukseen sähköpostitse, eikä niitä tallenneta palvelimelle.