CRST – Clinical trials with over 25 years of experience

CRST on avannut joukkorahoituskierroksen yhdessä Invesdorin kanssa.

Perustamisestaan lähtien CRST on pyrkinyt kasvamaan kannattavasti. Vuonna 2020 seitsemän vuoden kannattavan kasvun ja 3,1 miljoonan euron liikevaihdon saavuttamisen jälkeen yhtiö aloitti seuraavan kasvuvaiheen suunnittelun. Sen tavoite on kasvattaa liikevaihto 10–15 miljoonaan euroon 3-5 vuoden kuluessa. Liikevaihdon kasvun lisäksi tavoitteenamme on pystyä tarjoamaan lääketutkimuksia yhä suuremmalle joukolle suomalaisia potilaita.

Yhtiö toteutti strategiansa kehittämisen yhteistyössä ulkopuolisen konsulttiyrityksen, Arthur D. Littlen, kanssa. Hankkeeseen sisältyi asiakashaastatteluita, kohdemarkkinoiden ja kilpailun analysointia, kasvutekijöiden analysointia ja konkreettisten toimien suunnittelua seuraavia kasvuvaiheita varten. Kasvusuunnitelman toteuttaminen aktivoitiin vuoden 2022 alussa.

CRST tarjoaa kliinisiä tutkimuspalveluja varhaisista tutkimuksista aina myöhäisen vaiheen tutkimuksiin saakka kahdella klinikallaan Turussa ja Helsingissä. Asiakkaat vaihtelevat pienistä virtuaalisista biotekniikkayrityksistä suuriin lääkealan jättiläisiin. Ne kaikki tarvitsevat luotettavaa kumppania kliinisten tutkimustensa toteuttamiseen edistääkseen uusien tuotteidensa kulkua kohti markkinoita.

CRST:n tarjoaa räätälöityjä palveluita:

Pienille virtuaalisille lääkekehitysyhtiöille tarjotaan täyden palvelun paketti tutkimuksen suunnittelusta aina kliinisen tutkimuksen toteutukseen ja lopulliseen tutkimusraporttiin asti.
Vakiintuneemmille lääkeyrityksille CRST tarjoaa kliinisten tutkimusten toteuttamiseen liittyviä kohdennettuja palveluja Turussa ja Helsingissä. Mukana on suuria monikansallisia tutkimuksia, joihin osallistuu tuhansia potilaita kymmenissä tai jopa sadoissa tutkimuskeskuksissa eri puolilla maailmaa.

”Asiantuntijamme auttavat päivittäin lääkeyrityksiä kehittämään uusia ja tehokkaampia lääkkeitä lukuisiin sairauksiin. Innovatiivisten tutkimuspalvelujen tarve on kasvussa, sillä lääkkeet ja hoidot ovat muuttuneet monimutkaisemmiksi. Haluamme investoida uusiin palveluihin ja muihin kasvutekijöihin pystyäksemme palvelemaan yhä useampia lääkealan asiakkaita. Olemme sitoutuneet kestävään kliiniseen lääkekehitykseen, ja kutsumme kaikki kiinnostuneet sijoittajat – niin pienet kuin suuretkin – mukaan tähän pyrkimykseen.” sanoo Antti Iitiä, Toimitusjohtaja, CRST